klart.se



fredag 21 maj 2010

Fredagsmys

Igår träffade vi dom som ska köpa vår lägenhet hos mäklaren för att skriva kontrakt. Från den 1 juli är vår lägenhet såld! Vi kommer nog flytta ut redan helgen innan midsommar.

Ikväll har jag och Martin varit med pappa på travet och ätit middag och spelat på lite hästar. Det var mysigt. Imorgon åker vi till stugan vid Marmen tidigt och hjälper pappa på gården. Håll tummarna för värme och sol.

Nu ska vi nog se en film innan det är dags att sova. Sov gott!

torsdag 20 maj 2010

Hammock

Den här vita hammocken provsatt vi på Plantagen (2995 kr). Den vill vi ha i vår nya trädgård till nästa sommar. Med svarta dynor! Och kanske svarta markiser :)

tisdag 18 maj 2010

Leveransvecka

Efter att jag mejlat och tjatat (lite väl ofta) till vårt säljkontor har vi äntligen fått veta leveransvecka när huset kommer. Men med orden: Observera att det är UNGEFÄRLIG LEVERANSVECKA!
Vecka 45! Förhoppningsvis kan vi flytta in strax innan jul :)

torsdag 13 maj 2010

Premiärbryggning

När den gamla trotjänaren från en ICA-butik hade läckt vatten några dagar så stötte vi idag på denna pjäs till ett väldigt bra pris på Siba och slog till. Den kommer att passa suveränt i husets kök, men premiärbryggningen blev redan ikväll. Mycket gott kaffe tillsammans med lite kladdkaka och vaniljglass, mums!

onsdag 12 maj 2010

Lägenheten såld

Nu har vi en köpare på vår lägenhet. Den blev såld till utgångpris och det är vi väldigt glada över. Vi ska träffas på måndag och skriva kontrakt samt bestämma tillträdesdag. Vi kommer nog att flytta ut redan i slutet av juni.

onsdag 5 maj 2010

Cykeltur

I lördags tog vi en cykeltur med våra nya cyklar till tomten vi ska bygga huset på. Det är ca 9 km från Sundsvalls city. Det tog 40 min dit men bara 30 min tillbaka. Vi har nämligen tänkt att vi ska kunna cykla till jobbet på våren och sommaren. Bra motion! )

lördag 1 maj 2010

Inredd övervåning, Villa Kalmar

En snabb skiss över hur vår övervåning eventuellt kommer att se ut när den är inredd i framtiden. 
Bland annat ska naturligtvis badrummet inredas lite vettigare i verkligheten.