klart.se



lördag 26 februari 2011

Härlig lördagmorgon

I går rasade det från taket igen, som vanlig hade jag precis somnat när det dundrade till. Idag är det en otroligt fin och solig dag här i Allsta. Hoppas Martin vaknar snart för jag och bebisen är superhungriga nu :)

Framsidan söderläge
Altansida (kunde inte vända på bilden?)
Baksidan där altanen kommer gå runt
Där borta kommer det byggas tre hus till

fredag 18 februari 2011

Fel på köksfläkt och ny frysdörr

På slutbesiktningen upptäckte vi en liten buckla på dörren till frysen. En ny dörr beställdes och igår kom en kille från Kehab för att byta ut den. Det var väldigt vanligt med transportskador på dörrar sa han. Tyvärr så var det en annan skada på den nya dörren. Han skulle beställa ytterligare en ny!

Vår köksfläkt har börjat kärva. Den slår av sig själv och är svår att få igång igen. Killen från Kehab hade med en reservdel till den igår som han bytte ut, tyvärr så var det inte den delen som var felet så han måste beställa ytterligare en del och återkomma igen.

söndag 13 februari 2011

Det har kommit en del snö i vinter...

Gårdagen spenderades med några timmars snöskottning och breddning av uppfart + gårdsplan i det fina vädret, välbehövligt!

torsdag 10 februari 2011

Tänker på altan

Här är två bilder där man ser ut till där vår altan kommer byggas. Längs hela kortsidan vid köket till halva huset efter altandörren på baksidan.

Kortsidan ligger i söderläge. Där ute kan vi sitta och sola och äta frukost till sommaren.
Baksidan där solen går ner. Man ser också en söt liten träkoja i skogen.

Lägg även märke till vår nyinköpta matta och duk i köket :) Duken har Martins mamma varit snäll och sytt åt oss. Både matta och tyg från IKEA.

måndag 7 februari 2011

Badrummet

Nu fattas det bara duschväggar, ett till större badrumsskåp, toalettrullehållare och handdukshängare. Sedan är nog badrummet färdigt.

En panoramabild som kan göra att rummet upplevs lite "vågigt"

torsdag 3 februari 2011

Tapet till bebisens rum

Vi har hittat en riktigt snygg tapet som vi vill ha i bebisens rum. Som en mindre fondtapet bakom spjälsängen tänkte vi. Vi måste bara låna hem ett tapetprov och se om den går ihop med den grå tapet vi har där nu.

P.I.P Intrade kostar 650 kr/rulle