klart.se



måndag 30 maj 2011

Millie

Millie med mamma och pappa


Japansk dvärgpil

Min första morsdagspresent från Millie

fredag 20 maj 2011

Välkommen till världen Millie!

Klockan 02.56 den 19 maj föddes en tjej som vägde 3528 gram och var 53 centimeter lång, Millie heter hon. Vi är två otroligt stolta föräldrar till denna vackra lilla prinsessa och här kommer några bilder på underverket.








måndag 16 maj 2011

Barnvagnar

Bebisen kommer att ha två vagnar att välja på. Ett sportigt vrålåk årsmodell 2011 och en gammal glidare efter Martins morfar. Kan vara från ca 1920 kanske?!


Gravid vecka 40 och bilbyte

Nu går vi in i sista graviditetsveckan. Förhoppningsvis bara 6 dagar kvar.

I lördags sålde vi vår Saab 9-3 sedan och idag köper vi en en Audi A6 kombi. Tänk att vi hann byta till en kombi sista veckan innan bebisen ska komma ändå. Det känns väldigt skönt med tanke på att vagnen knappt fick plats i vår gamla bil.

måndag 9 maj 2011

24 grader i skuggan

Idag är det riktigt varmt här i Allsta. Andra semesterveckan och jag är väldigt rastlös men orkar inte göra så mycket. Är för trött nu på slutet av graviditeten, vecka 39 (jag som hade tänkt pyssla så mycket hemma). Jag hoppas verkligen inte bebisen tänker stanna i magen extra länge.

Altanen är i stort sett färdig. Lite småpyssel kvar bara. Sidorna, räcke och trapp. Martin fällde in spotlights igår, det blev supersnyggt. Vi ska lägga in bilder på hela bygget sedan.

Fy och usch för alla insekter, har säkert sett 10 spindlar på altanen idag och en timmerkuse. Jag är livrädd för insekter. Det blir verkligen terapi att bo här på landet men det kommer ta tid innan jag vänjer mig. OM jag ens vänjer mig.

torsdag 5 maj 2011

Shoppat till bebisen och lite mer altanbygge

Igår var jag iväg och klippte mig på morgonen och sedan åkte jag och mamma till Birsta för att shoppa lite till bebisen. Vi passade även på att äta superbillig lunch på IKEA. Köttbullar för 16 kr.

Jag köpte en Mumin skötbädd att lägga i tvättstugan. Två pyjamas med fötter och två utan. Två mössor. Ett par vita sockar. Lakan till vagn/vagga och en amningsbh från Carriwell till mig själv.


Det blev en lång dag så jag var helt slut när jag kom hem. Martin grejade lite med altanen medan jag tog en powernap.

måndag 2 maj 2011

Hemmafru

Ja då är man hemmafru för första gången i sitt liv :) Jag klev upp samtidigt som Martin och gjorde frukost åt oss. Det är skönt att vara vaken tidigt på morgonen, det är en av skillnaderna på mig och Martin. Han är kvällsmänniskan i hushållet, undra vem bebisen blir likt?

Vi längtar mycket efter bebisen nu men det är ännu tre veckor kvar till BF. Jag går in i vecka 38 idag. 20 dagar kvar. Det är tungt, svårt att sova och händerna har börjat domna.

Jag börjar med två veckors semester innan föräldraledigheten startar. Och i veckan har jag tänkt hinna med lite allt möjligt, men i långsam fart. Idag ska jag putsa fönster inomhus, ringa elektrikern så han kan komma och byta ut lysrören i tvättstugan som inte är helt hundra (inget vi behöver stå för själva). På onsdag ska jag till frissan och klippa mig och sedan köpa några saker till bebisen. På fredag är det förhoppningsvis näst sista besöket hos MVC och efter det en tandläkarundersökning. Urch! Är faktiskt mer nervös för tandläkaren än förlossningen.

Vi hade första parkett på majbrasan. Den ligger längst ut mot vägen där man kör in till vårt hus. Vår soptunna som står till höger och de fina Hobbithusen bakom ;)