klart.se



söndag 30 augusti 2009

Vi drömmer om hus

Det hela började nog på riktigt i våras. Då vi började känna hur mycket vi faktiskt längtar efter att få bo i ett eget hus. Spanat runt på Hemnet har man väl gjort längre än så men nu börjades det kollas mer på riktigt. Gamla hus, vissa fint renoverade, andra inte. De man tycker om kostar oftast närmare 2 miljoner, men då kanske man inte gillar golvet de lagt in i sovrummet, träluckorna de valt i köket eller den fula bården i det annars fina nykaklade badrummet. Vi känner att det är väldigt onödigt att betala 2 miljoner för ett renoverat hus som inte ens är våran stil. Därför började vi istället fundera på att bygga nytt!

Monica har läst igenom allt hon kan hitta om att bygga hus och spanat igenom flera hundra trevliga husbyggar-bloggar. Visst kan vi hitta ett gamalt hus att bo i, kanske bara behövs lite renovering för att trivas riktigt bra. Men vi känner att vi hellre vill bygga vårat eget hus.

Vi har skapat denna blogg för att vi hoppas på att snart kunna bygga vårat drömhus. Om det kommer att ta 1 år eller mer för att få den drömmen uppfylld ska vi snart ta reda på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar