klart.se



söndag 27 januari 2013

Köksö

Det var inte igår vi skrev på bloggen så nu tänkte jag visa en bild på vår köksö. Vi har byggt den av Ikeaskåp, en obehandlad bänkskiva som vi betsat svartbrun och liggande panel baktill istället för en täckskiva.

Till denna köksö passade det perfekt med Ikeas barstol INGOLF. Vi är mycket nöjda! Millie också, hon älskar att sitta här.

3 kommentarer:

  1. Hej! Vi har oxå ett villa kalmar, så jag har följt din blogg en hel del :) Har ni slagit ut en vägg sedan ni byggde huset? Vi har pratat om att göra det för att kunna möblera vardagsrummet på ett bättre sätt än vad det går att göra i dagsläget. Tycker tyvärr att planlösningen för vardagsrummet inte är den optimala :/ Uppdatera gärna! :) //Ewa (freija82@hotmail.com)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni också har ett Kalmar :) Ja vi har slagit ut väggen till lilla sovrummet, det var ett ganska enkelt projekt (men dammigt) och det blev väldigt bra, väldigt rymligt vardagsrum och lättare att möblera! Vi ska lägga in bilder på bloggen snart.

    SvaraRadera
  3. Hej, har läst er blogg och inspireras såklart! Vi byggde en Kalmar i somras och håller på med vindsvåningen och ska sätta in en köksö. IKEA har vi tänkt. Ser att ni har vridit er köksö 90 grader vilket jag tyckte om. Vad har ni för mått på bänkskivan? Tack!

    SvaraRadera