klart.se



söndag 21 november 2010

Söndag = Snödag?

Ja man börjar ju undra, för både förra söndagen och idag blev det skottat må ni tro! Idag blev det fyra sköna timmar trots hjälp av Monicas pappa!

Nu ser det dock riktigt bra ut på tomten, isklumparna som hade bildats i "facken" i presenningen är borta och den lilla snö som är kvar på taket följer enkelt med när vi ska montera ner det innan husleverans.

Inne i grunden har det runnit en del vatten genom presenningen, men inte alls farligt. Det är några iskakor på ett par millimeter i höjd som förhoppningsvis går att krossa och sopa ut.

Nu är det bara fyra dagar kvar, helt otroligt!

Här kommer några bilder från dagens arbete:








Nu ska vi designa fram en lapp som vi ska lägga i våra grannars brevlådor. En lapp där det står att vårt hus kommer på torsdag så de inte bestämmer sig för picknick mitt i vägen eller nåt liknande just den dagen. =P

2 kommentarer:

  1. Men? Ni har en annan lösning för verandan. Visst har ni också en cellplastdirekt-grund? Vår veranda kommer stå på fyra plintar, men ni verkar ha balkar istället. Det kanske inte är nån skillnad men ändå konstigt om vi har samma grund med olika lösningar.

    Vi ska för övrigt ner och skotta runt grunden idag. Mössa på.

    SvaraRadera
  2. Ja, även jag blev lite förvånad när jag såg balkar istället för plintar när de var klara. =)
    Det är en cellplastdirekt det här också, så jag vet faktiskt inte alls varför de har gjort så här istället, eller vad som är bäst för den delen.

    Lycka till med skottningen, inte långt kvar för er nu!

    //Martin

    SvaraRadera