klart.se



tisdag 30 november 2010

Vilket kakel ska vi välja?

Vi kan inte bestämma oss för vilket kakel vi ska ha ovanför diskbänken i köket. Helst av allt vill vi ha ett större glaskakel men har helt valt bort det efter att ha pratat med ett proffs. Det är svårt, riktigt svårt, att dela utan att misslyckas. Eftersom det är så pass dyrt (ca 2000 kr per kvm) vågar vi inte misslyckas.


Nu är vi inne på glasmosaik superwhite istället. Då mosaiken är så pass liten slipper man föhoppningsvis skära i det när man t.ex. kommer till ett eluttag.


Vi är även inne på vanligt vitt kakel i olika former.




Vad tycker ni?



webvoter-omröstning
Vad ska vi välja för kakel?

Mindre avlångt vitt kakel
Stort glaskakel
Större avlångt vitt kakel
Supervit glasmosaik
Vit/beige mosaik

Se resultat

4 kommentarer:

  1. Vi har valt kaklet Glamour från Höganäs till köket, det är ljust men har skiftningar.

    Vitt kakel är ju klassiskt, tidlöst. Det blir inte omodernt men det kan vara lite tråkigt kanske? Själv älskar jag vitt kakel men tänk på att ett supervitt kakel kan påverka hur man upplever färgen på köksluckorna.

    Lycka till med valet!

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren! Supervitt vs. köksluckor har jag faktiskt inte tänkt på och du har ju helt rätt, kanske de ser smutsiga ut då?

    SvaraRadera
  3. Tredje uppifrån ser ut som om det kommer från Konradssons Kakel. Är det så? Isf är det likadant som vårt fast vi har i gröna/lime nyanser. Skitsnyggt är det iaf.
    Vill nog med varna lite för "supervitt" kakel.

    SvaraRadera
  4. Vi tog till oss av det ni skrev och gjorde tvärt om! ;) Nä, men vi ville helst ha glaskaklet som är lätt turkost, men i och med att det verkar vara riktigt svårt att kapa det så valde vi glasmosaik med samma ton i glaset istället. Så nu får vi lite samma känsla, men med ännu mer liv i väggen.

    SvaraRadera