klart.se



torsdag 9 december 2010

Inte en snickare så långt ögat kan nå...

Idag när vi åkte till huset eftter jobbet, förväntansfulla över att kanske få se ett färdigt tak och ett kaklat badrum, mötes vi istället av besvikelse! Inte en snickare så långt ögat kan nå, inte på en hel vecka har dom varit där. Ingen som kaklar badrummet och ingen som tapetserade. Vart håller alla hus och hur ska de någonsin hinna klart på 8 arbetsdagar?! Vi ringde förtvivlat vår byggledare, men utan svar. Ringde istället den ena snickaren och fick som tur var svar. Han förstod att vi kanske funderade över vart de höll hus. De har varit och byggt klart en annan Smålandsvilla nere i Hudiksvall och kommer till oss igen först imorgon. Det var inte alls några problem att hinna klart sa han. Men man funderar faktiskt varför de ska ta fyra arbetsveckor för ett hus med kakel och klinker när ingen är där och jobbar på en hel vecka?!

Någon som känner igen sig i det vi upplever?

5 kommentarer:

  1. Ja som sagt, med en trimmad process hade de lätt kunnat kapa en vecka.

    SvaraRadera
  2. Ni ska se att det fixar sig, för våran del med hoppas vi. Ni har ju i alla fall fått ett slutdatum så långt har inte ens vi kommit fast vårat hus kom 1 dag innan erat ;)

    / Mickaela

    SvaraRadera
  3. Vi hade också flera dagar då det inte var några snickare på plats vilket kändes lite surt eftersom man vill ha sitt hus så fort som möjligt.

    SvaraRadera
  4. Tack för era kommentarer :) det verkar rätt vanligt att snickarna inte är på plats varje dag, kanske ingen man ska hänga upp sig för mycket på, man får lite på att de är klar den dagen de har lovat!

    SvaraRadera
  5. Sv: Tack så mycket =) ja vi är så otroligt nöjda med hur vi har fått det på övervåningen =)

    //Maria

    SvaraRadera