klart.se



måndag 13 december 2010

Äntligen händer det något

Förra veckan var vi oroliga då inget hade hänt med huset på över en vecka. Idag har vi äntligen fått återkoppling från vår byggledare att slutbesiktningsdagen står fast. Målare och kaklare sätter igång idag och på torsdag ska snickarna lägga takpannor och bygga ihop verandan.

4 kommentarer:

  1. Åh va roligt. Vi var till vårat hus idag som varit ståendes i 1 vecka & 2 dagar, idag är det fortfarande ingen på plats & vi får inget svar från varken byggledare eller säljaren. Så vi tycker det är så himla himla tråkigt. Men ett stort lycka till hos er, hoppas det verkligen går igenom allt den 22,a :D

    Mvh / Mickaela

    SvaraRadera
  2. Mikaela - Då tycker jag att du ska kontakta er kvalitetsansvarige, det gjorde vi och skickade sedan ett mejl till bygglederen (som inte ringde upp när vi ringde) att vi tagit detta med vår kvalitetsansvarige och att vi ville ha svar eftersom vi var oroliga. Så nu fick vi svar! :) Ni borde ha slutbesiktning innan jul, i avtalet står det att de ska ta max 4 veckor om man har kakel och klinker i abdrum coh bara 3 veckor om man inte har det. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Vad skönt för er!

    Fick för övrigt höra idag att vår dörr levereras nu på fredag, men att snickarna har fullt upp med montage av två andra hus så vi får troligtvis inte vår dörr förrän efter jul. Lite trist, men vi överlever. Har ni fått er dörr än?

    SvaraRadera
  4. Daniel: Nix, inte någon dörr här heller och vi har inte hört någonting om när den ska komma heller. =/ Visst, det finns värre problem, men man vill ju att huset ska vara helt klart! =)

    SvaraRadera