klart.se



onsdag 19 januari 2011

Snö som rasar ner från taket

Nu har det vid tre tillfällen rasat snö från vårt tak. Det känns som en jordbävning när det dundrar ner. Det är inte så konstigt med tanke på hur mycket snö det kommit i vinter. Man slipper skotta och så ser man vad man valt för färg på takpannorna för en gångs skull :)

Har ni andra varit med om att det rasar snö?

5 kommentarer:

  1. Oja! Har hänt oss också ett par gånger och det är verkligen som en jordbävning! Fast ganska skönt på ett sätt också då det är skönt att slippa massa tung snö som ligger på taket.

    SvaraRadera
  2. Jodå, vi har varit med om de flera gånger. Det bara skakar i glas & sånt.. Haha, ibland hoppar man till rätt bra vill jag lova ;)

    SvaraRadera
  3. Det borde det göra med den takvinkeln. Åker man omkring i vårat område så är det Smålandsvillorna (2 Kalmar, 1 Nybro och 1 Västervik) som har rena tak.

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att det är normalt med snö som rasar ner från taket. Man blir ju lite rädd att hela taket ska rasa in när det dundrar så :)

    SvaraRadera
  5. Vi har ju ett "platt" tak och det rasar inte ned självmant, utan då får man ta och klättra upp lilla stegen med en snölasse och hjälpa till på traven... ;)

    SvaraRadera