klart.se



torsdag 13 januari 2011

Vrålåk

Idag har vi beställt ett vrålåk till bebisen. Det blir en Emmaljunga Edge Duo Combi Silver Check med sportchassi. Babyproffsen hade ett bra erbjudande under januari. Beställ barnvagn och få med babyskydd (bilbarnstol) på köpet.


6 kommentarer:

  1. Åh, kan lova att ni kommer både älska den vagnen!

    Vi har en likadan fast som vi köpte när vi skulle få Alexander med Sport Cryptonite chassi. Älskar den för den går över stock o sten i ur och skur och rullar så himla bra när man vill ut och gå, speciellt långt! Vi vilel ha en vagn där man inte behövde vinkla handtaget när man höjde och sänte det då vi båda är långa och de som man vinklar för att ändra höjde viklar man uppåt och hamnar på så sätt närmare vagnen och sparkar på den hela tiden.

    Vi har en V70 och man måste ta av liggdelen för att få in den i bagaget och den är TUNG (kanske har blivit bättre nu) men samtidigt är det just det rejäla chassit som gör att vi älskat vår vagn så den får pyret leva med också! Liggkorgen är perfekt för den är stor och rejäl, funkar jättebra som säng om man är borta.//Jenny

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni är så nöjda med er vagn, nu blir vi ännu mer nöjd med vårt val! :) Håller med om handtaget. Jag är kort och Martin väldigt lång så vi behver en vagn som är lika bra för oss båda, som du skriver så kommer Martin för nära vagnen med det andra chassit, när man vinklar upp. Vi bor på landet med guppiga vägar så en rejäl vagn är precis vad vi behöver :)

    SvaraRadera
  3. Jättefin! Det är klart att farmors barnbarn ska ha ett vrålåk!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Men den är ju blå,eller ser jag tokigt?? =)

    SvaraRadera
  5. Erika, ja du ser tokigt, den är svart med grått mönster :)

    SvaraRadera